web analytics

Twee nieuwe Snuf-avonturen

Reacties zijn gesloten

Met succes zijn de afgelopen jaren twee Snuf-boeken, geschreven door Piet Prins, verfilmd: Snuf de Hond in Oorlogstijd en Snuf de Hond en de jacht op de Vliegende Volckert. Voor de EO alle reden om nieuwe spannende Snuf de Hond-avonturen tot leven te wekken. In het weekend van 5 juni starten de opnamen van de film Snuf en het Spookslot. Direct gevolgd door de opnamen van Snuf en de IJsvogel.

In Snuf en het Spookslot beleven Tom en Mirjam, samen met Snuf de Hond, een spannend avontuur wanneer ze in de buurt van een spookslot een bende smokkelaars op het spoor komen. De hoofdrollen worden gespeeld door Ydwer Bosma (Tom), Joosje Duk (Mirjam) en Pim Wessels (Jaap). De films worden, net als hun voorgangers, geregisseerd door Steven de Jong (De Hel van ’63, Kameleon). Het eerste avontuur moet eind dit jaar op televisie te zien zijn. Ook is het de bedoeling dat een van de twee avonturen in de bioscoop verschijnt. In een later stadium zullen de films op dvd worden uitgebracht.

Meteen na de twee Snuf de Hond-films hoopt De Jong de paardenfilm Penny te gaan draaien, over relatieperikelen op een ponykamp op Ameland.

4 gedachten over “Twee nieuwe Snuf-avonturen

  1. Met succes? De eerste Snuf flopte in de bios!

    Maar op DVD liepen ze als een tiet. Bovendien kostten ze geen drol om te produceren.

Reacties zijn gesloten.