web analytics

Vervolg ‘Mees Kees’ in de maak

Reacties zijn gesloten

Er komt een vervolg op de succesvolle feel good familiefilm Mees KeesMees Kees op KampMees Kees op Kamp komt van dezelfde makers als Mees Kees en is gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Mirjam Oldenhave. De opnames starten in de zomer van 2013.

Willem Voogd (Timboektoe, Spangas) is weer te zien in de rol van stagiair Mees Kees, Sanne Wallis de Vries (Moordwijven, Kopspijkers) kruipt wederom in de huid van directrice Dreus. De regie is in handen van Barbara Bredero (Morrison krijgt een Zusje) en het script wordt geschreven door Tijs van Marle.

De klas van Mees Kees (Willem Voogd) mag op kamp!  Nou ja, kamp… Het moet van directrice Dreus (Sanne Wallis de Vries) vooral een léérzame werkweek worden. Dus hebben ze een streng werkplan meegekregen. Maar dat is natuurlijk geen probleem voor Mees Kees. Zwemmen is namelijk ook werken. En zeesterren kun je veel beter in zee bestuderen dan in het museum.  Was het maar een werkmáánd in plaats van een werkweek. Of nee, een werkjaar!

Mees Kees draait sinds oktober 2012 in de Nederlandse bioscopen en behaalde al bijna 600.000 bezoekers. De film won, naast de Gouden- en Platina Film, de publieksprijs voor Beste Nederlandse Kinderfilm 2012 op Cinekid. Mees Kees is vanaf morgen verkrijgbaar op dvd en blu-ray.

Mees Kees op Kamp wordt geproduceerd door Paul Voorthuysen in co-productie met de TROS en wordt gedistribueerd door Entertainment One Benelux. De film draait naar verwachting vanaf voorjaar 2014 in de Nederlandse bioscopen.  

Een gedachte over “Vervolg ‘Mees Kees’ in de maak

Reacties zijn gesloten.