web analytics

Victoria Koblenko in ‘Club van Sinterklaas’

Reacties zijn gesloten

Naast de Club Pieten en Sinterklaas zijn in de nieuwe bioscoopfilm De Club van Sinterklaas & Het Geheim van de Speelgoeddokter belangrijke hoofdrollen weggelegd voor Charly Luske, Wilbert Gieske en Victora Koblenko. De opnames starten begin juli.

De regie is in handen van Pieter Walther Boer (TV-series De Co-assistent, Flikken Maastricht). De productie wordt verzorgd door Tom de Mol Productions. Vanaf 3 oktober is de film in heel Nederland in de bioscoop te zien.

Het is de eerste bioscoopfilm van De Club van Sinterklaas, dat sinds 1999 al 13 jaar onafgebroken op televisie te zien is. Sinds 2009 bij RTL 4 en Telekids en daarvoor bij Jetix (Fox Kids). De TV-serie is reeds tweemaal bekroond met de Cinekid Kinderkast Award, de prijs voor het beste fictie kinderprogramma en werd in 2007 genomineerd voor de Gouden Stuiver. De avonturen van de bekendste Pieten van Nederland; Muziekpiet, Testpiet, Profpiet, Coole Piet, Hoge Hoogte Piet, Keukenpiet, Kluspiet, Hulppiet en Hokuspokuspiet zijn een begrip voor kinderen en volwassenen.

Charly Luske
Met name in het theater en op televisie heeft Charly Luske inmiddels een indrukwekkende staat van dienst. Vanaf eind 2011 stort hij zich volledig op zijn zangcarriere, met hier en daar een uitstapje.  In het theater was hij o.a. te zien in We Will Rock You, Full Monty en Turks Fruit. Op televisie presenteerde hij programma’s als De Leukste Thuis, Cut it Out en Het beste idee van Nederland, en was hij te zien in TV-series zoals ZOOP en Meiden van de Wit. Eind vorige jaar verraste hij een miljoenenpubliek met zijn deelname aan The Voice of Holland. Inmiddels is zijn eerste single Nobody’s Guy uit en wordt de nieuwe single opgenomen.

Wilbert Gieske
18 jaar lang schitterde Wilbert Gieske in de TV-serie Goede Tijden, Slechte Tijden als Robert Alberts. Maar ook kon men van hem genieten in series als Spijkerhoek, Medisch Centrum West en Baantjer. Hij had een mooie rol in de film De Goede Dood en in de binnenkort uit te komen film Alles is Familie. In het theater maakte hij o.a. furore met een rol in Boeing Boeing.Komend seizoen is hij wederom op het toneel te zien in The King’s Speech.

Victoria Koblenko
Als actrice was ze te zien in films als Dood eind, American Dream en Stille Nacht, en in TV-series als Bloedverwanten, Goede tijden, slechte tijdenVuurzee en Van Speijk. Daarnaast is ze een veelgevraagde gast in opinie- en entertainmentprogramma’s met name nu tijdens het EK-voetbal vanwege haar studie politicologie en haar Oekraïense roots.

Het verhaal
Vlak voor 5 december verdwijnt Sinterklaas op mysterieuze wijze uit het kasteel. De Pieten van de Club begrijpen er niets van en worden ongerust. Als Sinterklaas even later vanzelf weer opduikt, zegt hij onaardige dingen en gedraagt hij zich vreemd. Wat is er met Sinterklaas gebeurd? En wat deed die Speelgoeddokter op het kasteel? Het zijn Mees en zijn buurmeisje Katja die ontdekken wat er met Sinterklaas aan de hand is en wat het geheim is van de eigenaardige Speelgoeddokter. Pakjesavond loopt gevaar en ze moeten zo snel mogelijk de Pieten van De Club van Sinterklaas waarschuwen! Gaat het de Club Pieten en Mees & Katja lukken tijdig de Speelgoeddokter te ontmaskeren? Slagen zij erin Pakjesavond dit jaar toch nog door te laten gaan?