web analytics

Win een rol in ‘Bobby en de Geestenjagers’

Reacties zijn gesloten

Vanaf vandaag kan er op de officiële film site www.bobbydefilm.nl een oproep gevonden worden waarbij jongens en meiden van 10-16 jaar hun auditiefilmpje in kunnen sturen om een rol te bemachtigen in de nieuwe familiefilm Bobby en de Geestenjagers.

Zij moeten hiervoor een YouTube auditiefilmpje op de officiële Facebook van de film plaatsen, en zoveel mogelijk ‘likes’ verzamelen via familie en vrienden. Tien deelnemers worden uitgenodigd voor de casting dag op het SS Rotterdam: 5 deelnemers die de meeste stemmen krijgen op Facebook en 5 deelnemers gekozen door regisseur Martin Lagestee. De winnaar of winnares van deze casting dag krijgt een rol in Bobby en de Geestenjagers.

Bobby en de Geestenjagers gaat over het jonge meisje Sanne die de vriendelijke geest Bobby ontmoet tijdens een verblijf op het stoomschip Rotterdam. Hoofdrollen worden gespeeld door Hanna Obbeek  en Nils Verkooijen, beiden bekend uit de succesvolle film Achtste-groepers huilen niet. Regie ligt in handen van Martin Lagestee (bekend van o.a. De rode zwaan & Pipo en de P-P-Parelridder) en de film is een productie van Lagestee Films, producent Frank Bak en coproducent Tros, in samenwerking met het SS Rotterdam.

Paradiso Filmed Entertainment zal in het voorjaar van 2013 de film in de bioscopen uitbrengen.

3 gedachten over “Win een rol in ‘Bobby en de Geestenjagers’

  1. ik wil geweldig want heb de reclame in de bioscoop gezien ik wil winnen ik wil winnen win win win en ik doe het gratis voor niets niks

Reacties zijn gesloten.