web analytics

Prijsvraag: ‘Foeksia de Miniheks’

Reacties zijn gesloten

Vanaf morgen, woensdag 6 oktober, is de nieuwste Nederlandse kinderfilm Foeksia de Miniheks in de bioscoop te bewonderen. In samenwerking met de Walt Disney Studios mag NeerlandsFilmdoek drie familiepakketen weggeven. Elk pakket bestaat uit een exemplaar van het boek en vier vrijkaartjes voor de film Foeksia de Miniheks, de verfilming van regisseur Johan Nijenhuis naar het gelijknamige boek van Paul van Loon.

Foeksia de Miniheks
Een groot avontuur begint soms met een klein eitje. Dat ontdekt de tovenaar Kwark als hij in het Heksenbos een ei vindt waar geen vogel uitkomt maar een klein meisje. Een miniheksje, dat hij Foeksia noemt. Foeksia wil dolgraag net zo goed leren toveren als haar vader en is dan ook dolblij als ze naar de Heksenschool mag. Vliegend op haar handvegertje maakt Foeksia het Heksenbos onveilig en bezorgt haar nieuwbakken vader Kwark zo nu en dan een hoop kopzorgen. Foeksia is namelijk heel nieuwsgierig naar de mensenwereld. Een wereld waar Kwark niets van moet hebben want: mensen zijn gevaarlijk!  Maar als Foeksia in het bos het jongetje Tommie ziet, wint haar nieuwsgierigheid het van Kwarks goedbedoelde waarschuwingen en zoekt ze Tommie later op in de mensenstad.  Als Foeksia er dan ook nog achterkomt dat Tommie’s oom Rogier het Heksenbos wil platgooien om er een snelweg aan te leggen, zit er nog maar één ding op. Foeksia zal samen met Tommie het Heksenbos moeten redden.

Maak kans op een van de de drie familiepakketen (boek + 4 vrijkaartjes)!
Wilt u kans maken op een van de drie te winnen familiepakketen? Beantwoord dan snel onderstaande vraag en vergeet niet uw naam en emailadres achter te laten!

VRAAG: Wie regisseerde Foeksia de Miniheks?

[contact-form 3 “Zonder titel.”]

Officiële website:  http://www.foeksiadefilm.nl/

Deze actie loopt van 5 oktober tot en met 15 oktober, de winnaars zullen daarna zo snel mogelijk bekend worden gemaakt en op de hoogte worden gebracht per e-mail.

Onze disclaimer lees je hier.