web analytics

Prijsvraag: Win de Blu-Ray van ‘Homies’!

Reacties zijn gesloten

In samenwerking met distributeur JustBridge Entertainment mag Neerlands Filmdoek drie Blu-Ray’s weggeven van de film Homies van regisseur Jon KarthausLees snel verder om erachter te komen hoe je aanspraak kunt maken op een exemplaar.

Homies

Win de film ‘Homies’
In samenwerking met distributeur JustBridge Entertainment geeft NeerlandsFilmdoek drie Blu-Ray’s weg van de hilarische komedie Homies van regisseur Jon Karthaus. Timo en Sophie waren het perfecte stel, totdat zij het uitmaakte… Sophie had behoefte aan een volwassen relatie met iemand die zijn leven wél op de rit heeft. Wanneer Timo zijn ex-vriendin probeert terug te winnen door haar van zijn nieuwe en verbeterde leven te overtuigen, raken hij en zijn vrienden verwikkeld in een drugsconflict. Om in leven te blijven, moeten de vier doodnormale jongens 22 kilo drugs binnen een week zien te verkopen.

Wat moet je doen?
Het is heel simpel. Geef antwoord op onderstaande vraag, vul uw naam en uw emailadres in in de daarvoor bestemde velden hieronder, en klik op verzenden. U maakt dan automatisch kans op een exemplaar. Op 26 mei krijgen de winnaars bericht.

VRAAG:

“Van welke jeugdserie is regisseur Jon Karthaus vooral bekend?”

[contact-form-7 id=”20525″ title=”PRIJSVRAAG”]

Deze actie loopt van 13 mei tot en met 23 mei 17.00 uur. Op 26 mei zullen de winnaars bericht ontvangen en worden de Blu-Ray’s zo snel mogelijk verstuurd.

Onze disclaimer lees je hier.

br-homies_2d

Een gedachte over “Prijsvraag: Win de Blu-Ray van ‘Homies’!

Reacties zijn gesloten.