web analytics

Prijsvraag: Win de DVD ‘De gelukkige Huisvrouw’!

Reacties zijn gesloten

Vorige week kreeg Carice van Houten tijdens het Nederlands Film Festival een Platina DVD uitgereikt voor De gelukkige Huisvrouw; nog voor de officiële releasedatum waren er meer dan 100.000 exemplaren verkocht. Inmiddels ligt de DVD (en Blu-Ray) in de schappen. NeerlandsFilmdoek mag, in samenwerking met Video Film Express, drie exemplaren van de goedgevulde DVD weggeven aan haar trouwe bezoekers. Hoe u kans maakt op een exemplaar? Kijk snel verder!

De gelukkige Huisvrouw
Maak kennis met Lea Meijer (Carice van Houten), een vrouw die jong, mooi, rijk en gelukkig getrouwd is met Harry (Waldemar Torenstra). Op een kwade dag besluit Harry dat hij een kind wil. Lea stemt toe, nadat ze zijn overeengekomen dat hij haar elke avond zal nemen. En met een fulltime au-pair hoeft haar leven toch niet echt te veranderen? De bevalling wordt een langdurige hel compleet met tangverlossing en totaalruptuur. Maar Junior blijkt gezond en Harry is dolgelukkig. Maar Lea niet.

Win de DVD!
In samenwerking met distributeur Video Film Express mag NeerlandsFilmdoek drie exemplaren van de DVD weggeven. Hiervoor hoeft u alleen maar een mailtje te sturen via onderstaand antwoordformulier (naam + emailadres). Naast de film herbergt de DVD van De gelukkige Huisvrouw vele extra’s, waaronder een making-of, verwijderde scènes, premièreverslagen en de tv-uitzending ’24 uur met Heleen van Royen’.

[contact-form 1 “Contactformulier 1”]

Deze actie loopt van 5 oktober tot en met 19 oktober, de winnaars zullen daarna zo snel mogelijk bekend worden gemaakt en op de hoogte worden gebracht per mail.

Onze disclaimer lees je hier.

 

Reacties zijn gesloten.