web analytics

Prijsvraag: Win de DVD ‘Pak van mijn Hart’

Reacties zijn gesloten

In samenwerking met distributeur A-Film Benelux mag Neerlands Filmdoek drie DVD’s weggeven van de film Pak van mijn Hart van regisseur Kees van NieuwkerkLees snel verder om erachter te komen hoe je aanspraak kunt maken op een exemplaar.

Pakvanmijnhart

Win de film ‘Pak van mijn Hart’
In samenwerking met distributeur A-Film Benelux geeft NeerlandsFilmdoek drie DVDs weg van de romantische komedie Pak van mijn Hart van regisseur Kees van Nieuwkerk. De broers Tom (Benja Bruijning) en Niek (Fedja van Huêt) runnen een kledingverhuurbedrijf en Sinterklaascentrale. Ze zijn net de voorbereidingen voor de feestmaand begonnen, als de aantrekkelijke Julia (Chantal Janzen) hun familiebedrijf binnenloopt met een aanbod dat alles verandert. Tom en Niek worden door deze klus geconfronteerd met de liefde, familiekwesties, tradities, zaken en vertrouwen. Daardoor komt er voor de broers in de feestmaand wel heel veel op het spel te staan …

Wat moet je doen?
Het is heel simpel. Geef antwoord op onderstaande vraag, vul uw naam en uw emailadres in in de daarvoor bestemde velden hieronder, en klik op verzenden. U maakt dan automatisch kans op een exemplaar. Op 10 maart krijgen de winnaars bericht.

VRAAG:

“Met welke lange film debuteerde regisseur Van Nieuwkerk in de bioscopen?”

[contact-form-7 id=”20525″ title=”PRIJSVRAAG”]

Deze actie loopt van 24 februari tot en met 9 maart 17.00 uur. Op 10 maart zullen de winnaars bericht ontvangen en worden de DVD’s zo snel mogelijk verstuurd.

Onze disclaimer lees je hier.