web analytics

Prijsvraag: Win vrijkaarten speciale vertoning 'Mijn Opa, de Bankrover'

Reacties zijn gesloten


Volgende week gaat de vrolijke familiefilm
Mijn Opa de Bankrover in première. Op woensdag 2 februari organiseert distributeur A-Film een speciale voorpremière in aanwezigheid van regisseuse Ineke Houtman en scenarioschrijver Sjoerd Kuyper. NeerlandsFilmdoek mag 5×4 vrijkaarten weggeven. Kans maken? Lees verder!

Mijn Opa de Bankrover
De 13-jarige Grace wil graag alles weten over haar Surinaamse vader, maar niemand wil haar iets vertellen. Opa is de enige is die haar kan helpen, maar zijn geheugen laat hem steeds meer in de steek. Als de familie hem in een bejaardentehuis wil stoppen, besluiten Grace en Opa om van Opa’s spaargeld naar Suriname te gaan. Maar dan blijkt dat de familie Opa’s geld heeft geblokkeerd. Grace haalt Opa over de bank te overvallen …

Speciale voorvertoning
Distributeur A-Film organiseert woensdagmiddag 2 februari om 15.30 uur een speciale voorvertoning van de film in Pand Noord (Meeuwenlaan 98, Amsterdam). Hierbij zijn regisseuse Ineke Houtman en scenarioschrijver Sjoerd Kuyper aanwezig! NeerlandsFilmdoek mag aan haar lezers 5×4 vrijkaarten voor deze speciale voorvertoning weggeven.

Win vrijkaarten
In samenwerking met distributeur A-Film mag NeerlandsFilmdoek 5×4 vrijkaarten weggeven voor deze speciale voorvertoning. Hiervoor hoeft u alleen maar een mailtje te sturen via onderstaand antwoordformulier.

VRAAG: Wie speelt de rol van opa in de film?

[contact-form 3 “Zonder titel.”]

Foto: Victor Arnolds