web analytics

De tegel van Barry en Carice

Reacties zijn gesloten

Een eigen tegel op de Nederlandse versie van de Hollywood Walk of Fame, wie wil dat nu niet? Carice van Houten en Barry Atsma onthullen later dit jaar hun gouden tegel op de Talent & Pro Filmboulevard in Utrecht, onlangs zetten zij alvast hun handafdruk in een gieterij in het Friese Balk. Festival TV ging met hen mee.

De tegel van Barry en Carice

Talent & Pro Filmboulevard
De Talent&Pro Filmboulevard is dé Nederlandse Walk of Fame aan de Vinkenburgstraat in Utrecht. Ingemetseld tussen de straatstenen liggen gouden (nou ja, brons dan) tegels met handafdrukken van Gouden Kalf-winnaars van de afgelopen jaren. Zo zijn onder meer de afdrukken van Anneke Blok, Rifka Lodeizen, Rob Houwer, Paul Verhoeven, Willeke van Ammelrooy, Jean van de Velde en Rijk de Gooijer reeds vereeuwigd. Dit jaar is het de beurt aan Barry Atsma en Carice van Houten. Op de tegel staat naast een handafdruk van de acteur of actrice ook een handtekening.

Festival TV is onderdeel van de werkzaamheden van het Nederlands Film Festival. Gedurende het gehele jaar brengt Festival TV de filmliefhebber de nieuwste trailers, interviews, setverslagen en andere audiovisuele reportages. In samenwerking met het Nederlands Film Festival biedt NeerlandsFilmdoek haar lezers deze reportages aan en verschaft ze, ter verdieping, relevante achtergrondinformatie.