web analytics

Drie ‘upcoming’ Nederlandse dramaseries

Reacties zijn gesloten

flikkenmaastricht

Na recentelijk onder andere Divorce, Freddy, ’t Schaep in Mokum en Lieve Liza starten de komende  periode nog drie Nederlandse dramaseries. Vanavond wordt afgetrapt met het zevende seizoen van de populaire serie Flikken Maastricht.

22 februari: Flikken Maastricht (seizoen 7)
Sinds 2007 is de dramaserie Flikken Maastricht een regelrecht kijkcijferkanon voor de publieke omroep. Met als hoogtepunten seizoen 4 en 5, is de rek er ook zeker nog niet uit. De avonturen van rechercheursduo Floris Wolfs en Eva van Dongen, doorsneden met persoonlijke verhalen van slachtoffers en daders, zorgen nog steeds voor vermakelijke avondjes televisie. Seizoen 8 is inmiddels in voorbereiding.

Vanaf vrijdag 22 februari wekelijks te zien op Nederland 1 om 20.30 uur.

24 februari: Volgens Robert
Dokter Robert is een hardwerkende, chaotische en impulsieve huisarts van rond de vijftig, wiens naderende midlifecrisis tot nu toe is afgewend door zijn vrouw en assistente Jacqueline. Volgens Robert is de nieuwe televisieserie geschreven door Maria Goos, die eerder onder andere de veelvuldig bekroonde dramaseries Pleidooi en Oud Geld schreef. Met Peter Blok, Jacqueline Blom, Tjitske Reidinga en Hannah Hoekstra.

Vanaf zondag 24 februari wekelijks te zien op Nederland 2 om 20.50 uur.

5 maart: Het Imperium
De eerste dramaserie van RTL 8. In de tweedelige serie draait alles om macht, liefde, ambitie en wraak met de genadeloze muziekindustrie als setting. Centraal staat de 24-jarige Menzo Salverda, die als kind een grote hit scoorde. De tijd van fameand fortune ligt inmiddels ver achter hem, want hij heeft niks meer over behalve zijn ouders, wat oude fans en een dure sportwagen. Met onder andere Wesley Mutsaars, Filip Bolluyt, Carolien van den Berg, Chris Tates, Anouk van Nes en Marlous Dirks.

Te zien op 5 en 12 maart om 20.30 uur op RTL 8.

Een gedachte over “Drie ‘upcoming’ Nederlandse dramaseries

  1. Het imperium was toch wel teleurstellend. In deel 1 en 2 wordt een interessant verhaal neergezet, maar uiteindelijk eindigt het toch wel abrupt met een pistoolschot. Daar had echt meer mee gedaan kunnen en moeten worden. Duidelijk een gemiste kans.

Reacties zijn gesloten.