web analytics

Prijsvraag: 4×2 vrijkaarten voor ‘Tot Altijd’

Reacties zijn gesloten

Afgelopen donderdag ging de succesvolle Vlaamse film Tot Altijd in Nederland in première. NeerlandsFilmdoek mag 4×2 vrijkaarten weggeven. Kans maken? Lees verder!

Win vrijkaarten voor Tot Altijd
In samenwerking met distributeur Paradiso Films geeft NeerlandsFilmdoek 4×2 vrijkaarten weg voor de bijzondere film Tot Altijd van regisseur Nic Balthazar (Ben X). Tot Altijd is in Vlaanderen een groot succes en lokte al meer dan 170.000 Vlamingen naar de zalen. In Nederland is de film slechts in enkele zalen te zien, klik hier voor een overzicht.

Tot Altijd
‘Tot Altijd’ is gebaseerd op het echte verhaal van Mario Verstraete, de jonge politicus met MS die vocht voor de Belgische euthanasiewetgeving die hij uiteindelijk als eerste zou gebruiken. Dit is het verhaal van het bonte gezelschap dat hem hielp naar leven en dood, zijn beste vriend die dokter was, en de vrouw tussen hen in.

Wat moet je doen?
Het is heel simpel. Mail uw antwoord op onderstaande vraag naar info@nlfilmdoek.nl. Vergeet niet uw naam en adres mee te sturen! U maakt dan automatisch kans op de vrijkaarten.