web analytics

Prijsvraag: Win de DVD van ‘De Magische Wereld van Pardoes’!

Reacties zijn gesloten

magischewereldpardoes

In samenwerking met distributeur JustBridge mag Neerlands Filmdoek drie exemplaren weggeven van de DVD van het eerste seizoen van De Magische Wereld van Pardoes.  Lees snel verder om erachter te komen hoe je aanspraak kunt maken op een exemplaar!

Win de DVD ‘De Magische Wereld van Pardoes’
In samenwerking met distributeur JustBridge geeft NeerlandsFilmdoek drie DVD’s weg van Eftelings De Magische Wereld van Pardoes (seizoen 1). Ergens op de grens tussen fantasie en werkelijkheid ligt Symbolicia, het Rijk der Fantasie. De inwoners geloven er in sprookjes en niets is er onmogelijk, mits je je fantasie gebruikt. Maar wat als iemand die fantasie voor altijd wil afnemen? Pardoes de Tovernar gaat in deze spannende tv-serie de strijd aan met de gemene Pantagor en zijn hulpje Rattar en krijgt daarbij hulp van Prinses Pardijn, Grootmagister Almar en zijn peetmoeder Aliciana. Zal het hem lukken de Elf Toetsen te volbrengen en de fantasie te redden?

Wat moet je doen?
Het is heel simpel. Vul uw naam en uw emailadres in in de daarvoor bestemde velden hieronder, en klik op verzenden. U maakt dan automatisch kans op de DVD.

[contact-form-7 id=”20525″ title=”PRIJSVRAAG”]

Deze actie loopt van 11 maart tot 22 maart 17.00 uur. Op 23 maart zullen de winnaars bericht ontvangen.

Onze disclaimer lees je hier.

Een gedachte over “Prijsvraag: Win de DVD van ‘De Magische Wereld van Pardoes’!

  1. Heel graag maak ik kans op deze mooie DVD, voor mijn kleinkinderen.

Reacties zijn gesloten.