web analytics

Prijsvraag: Win de DVD van ‘Drie Recht één Averecht’!

Reacties zijn gesloten

Drie_recht_een_Averecht_alleen_box

In samenwerking met distributeur Source 1 Media mag Neerlands Filmdoek drie keer de DVD van de Nederlandse komedieserie Drie Recht één Averecht weggeven. Lees snel verder om erachter te komen hoe je aanspraak kunt maken op een exemplaar!

Win de DVD van ‘Drie Recht één Averecht’
In samenwerking met distributeur Source 1 Media geeft NeerlandsFilmdoek drie exemplaren weg van de Nederlandse komedieserie Drie Recht één Averecht uit 1988. In de serie volgen we het wel en wee van een bewoners in een pand in de grote stad. Bertus de Vries beheert een pand in de grote stad. Op de begane grond heeft hij een sportschool. De verdieping erboven huurt hij aan drie jonge advocaten die net een gezamenlijke praktijk zijn begonnen. Zij liggen regelmatig in de clinch met de ‘averechtse’ Bertus.

De hoofdrollen in de serie, die gezien wordt als een voorloper van de ontzettend succesvolle en populaire reeks Toen was Geluk heel gewoon, worden gespeeld door Gerard Cox, Sjoerd Pleijsier, Janke Dekker, Johnny Kraaykamp jr. en Inge Ipenburg.

Wat moet je doen?
Het is heel simpel. Geef antwoord op onderstaande vraag, vul uw naam en uw emailadres in in de daarvoor bestemde velden hieronder, en klik op verzenden. U maakt dan automatisch kans op een exemplaar.

VRAAG:

“Welke andere serie wordt, naast ‘Drie Recht één Averecht’, gezien als voorloper van ‘Toen was Geluk heel gewoon’?”

[contact-form-7 id=”20525″ title=”PRIJSVRAAG”]

Deze actie loopt van 4 september tot en met 18 september 17.00 uur. Op 23 september zullen de winnaars bericht ontvangen.

Onze disclaimer lees je hier.

Een gedachte over “Prijsvraag: Win de DVD van ‘Drie Recht één Averecht’!

Reacties zijn gesloten.