web analytics

Win de DVD van ‘Finn’!

Reacties zijn gesloten

In samenwerking met distributeur A-Film Benelux mag Neerlands Filmdoek vier DVD’s weggeven van de film Finn van regisseur Frans WeiszLees snel verder om erachter te komen hoe je aanspraak kunt maken op een exemplaar.

finn

Win de film ‘Finn’
In samenwerking met distributeur A-Film Benelux geeft NeerlandsFilmdoek vier DVDs weg van de kerstfilm Finn van regisseur Frans Weisz. Als Finn (9) een mysterieuze man ontmoet die betoverend mooi op een viool speelt, wil hij dat ook graag leren. Maar zijn vader wil liever dat hij gewoon gaat voetballen, net als alle andere jongens, en verbiedt het hem. Finn snapt niet waarom, maar zijn vader wil er niet over praten. Finn besluit stiekem toch les te nemen.

Wat moet je doen?
Het is heel simpel. Geef antwoord op onderstaande vraag, vul uw naam en uw emailadres in in de daarvoor bestemde velden hieronder, en klik op verzenden. U maakt dan automatisch kans op een exemplaar. Op 27 november krijgen de winnaars bericht.

VRAAG:

“Noem nog een Nederlandse speelfilm die zich rond Kerst afspeelt?”

[contact-form-7 id=”20525″ title=”PRIJSVRAAG”]

Deze actie loopt van 12 november tot en met 26 november 17.00 uur. Op 27 november zullen de winnaars bericht ontvangen en worden de DVD’s zo snel mogelijk verstuurd.

Onze disclaimer lees je hier.