web analytics

Op de set van 'Alle Tijd'

Reacties zijn gesloten

De afgelopen weken werd er hard gewerkt om de speelfilm Alle Tijd, het bioscoopdebuut voor casting-director, producent en regisseur Job Gosschalk, op film vast te leggen. Festival TV nam vorige maand een kijkje op de set en sprak met de regisseur en hoofdrolspelers.

Op de set van Alle Tijd

Job Gosschalk gaat regisseren | Paul de Leeuw speelt hoofdrol in ‘Alle Tijd’

Alle Tijd
Alle Tijd gaat over een broer en zus en hun liefdesperikelen. Door hun liefdesavonturen raken de twee steeds verder van elkaar verwijderd. Als het noodlot toeslaat en zus Molly ziek wordt, moeten de twee rigoureuze keuzes maken. De film verschijnt naar verwachting in het voorjaar van 2011 in de zalen.

Cast: o.a. Karina Smulders, Paul de Leeuw en Teun Luijkx
Scenario: Job Gosschalk
Regie: Job Gosschalk
Producent: Jos van der Linden, Kemna & Zonen

Gosschalk over de film
Alle Tijd wordt een grappige film die ontroert. Over mensen en hun tekortkomingen. Maarten krijgt een lege nest syndroom als zijn twintig jaar jongere zusje Molly het huis verlaat. Zij is als een kind voor hem, omdat hij haar heeft opgevoed na het overlijden van hun ouders. Maar hij herontdekt de liefde en gewapend met een gezonde dosis humor en zijn beste vriendin Reina gloort er licht aan de horizon. Met Molly daarentegen gaat het steeds minder goed. Zowel in de liefde als met haar gezondheid. Ze vraagt Maarten nog één keer alles voor haar op zij te zetten …” (Job Gosschalk in De Telegraaf, 20-07-2010)

Over Job Gosschalk
Job Gosschalk (1967) is een Nederlandse castingdirector. Zijn bureau Kemna Casting selecteert de acteurs voor een groot deel van alle films, series, theaterproducties, musicals en bedrijfsfilms die in Nederland worden gemaakt. Tevens was hij initiator en een van de producenten van de speelfilmhit Alles is Liefde, producent van de televisieserie ’t Schaep met de 5 Pooten, en regisseur en creative producer van de Net 5 serie S1ngle.

Festival TV is onderdeel van de werkzaamheden van het Nederlands Film Festival. Gedurende het gehele jaar brengt Festival TV de filmliefhebber de nieuwste trailers, interviews, setverslagen en andere audiovisuele reportages. In samenwerking met het Nederlands Film Festival biedt NeerlandsFilmdoek haar lezers deze reportages aan en verschaft ze, ter verdieping, relevante achtergrondinformatie.

2 gedachten over “Op de set van 'Alle Tijd'

  1. De films en series waar hij aan mee heeft gewerkt (Alles is Liefde, Single) vond ik in ieder geval erg leuk.

Reacties zijn gesloten.