web analytics

Première 'Alle Tijd'

Reacties zijn gesloten

Vorige week ging het regiedebuut Alle Tijd van Job Gosschalk, met o.a. Paul de Leeuw en Karina Smulders, in première. Festival TV stond langs de rode loper en sprak met de regisseur en hoofdrolspelers.

Première Alle Tijd

Alle Tijd
Maarten (Paul de Leeuw) en Molly (Karina Smulders) hebben een hele bijzondere band met elkaar. Sinds het overlijden van hun ouders is Maarten verantwoordelijk voor de opvoeding van zijn kleine zusje. Gesteund door zijn beste vriendin Reina (Lineke Rijxman) heeft hij Molly groot gebracht tot een zelfverzekerde, jonge vrouw. Wél heeft Maarten zichzelf hiervoor compleet weggecijferd. Als Molly plotseling aankondigt dat ze gaat samenwonen, wordt hij geconfronteerd met het zogenaamde ‘lege-nest syndroom’. Zowel Maarten als Molly hebben de grootste moeite om te wennen aan hun nieuwe levensfase en raken steeds verder van elkaar verwijderd. Maar dan slaat het noodlot toe en wordt Molly ziek. Ze worden gedwongen om rigoureuze keuzes te maken.

Cast: o.a. Karina Smulders, Paul de Leeuw, Lineke Rijxman
Scenario: Job Gosschalk
Regie: Job Gosschalk
Producent: Alain De Levita, Job Gosschalk, Jos van der Linden

Festival TV is onderdeel van de werkzaamheden van het Nederlands Film Festival. Gedurende het gehele jaar brengt Festival TV de filmliefhebber de nieuwste trailers, interviews, setverslagen en andere audiovisuele reportages. In samenwerking met het Nederlands Film Festival biedt NeerlandsFilmdoek haar lezers deze reportages aan en verschaft ze, ter verdieping, relevante achtergrondinformatie.