web analytics

Promotie NOFF

Reacties zijn gesloten

Net als voorgaande jaren wordt ook dit jaar het Nederlands Online Film Festival (NOFF) georganiseerd. Om het Nederlandse publiek aan te moedigen hun film in te zenden, besloten enkele succesvolle Nederlandse filmmakers een tirade te houden over online films.  

 

 

Promotiefilm NOFF

 

Het Nederlands Online Film Festival (NOFF)
Het Nederlands Online Film Festival is een jaarlijks terugkerend onderdeel van het Nederlands Film Festival. Iedereen is vrij zijn of haar korte film (met een maximale lengte van 10 minuten) in te sturen. Het Nederlands Film Festival nodigt alle filmmakers uit hun korte film in te sturen. Inschrijven kan van 7 mei tot 10 augustus 2009. Uit alle films wordt een selectie gemaakt voor vertoning.

 

De winnaar van de NOFF-Publieksprijs wordt in september 2009 door het Nederlands publiek gekozen op basis van stemmen die op YouTube worden uitgebracht. De winnaar van de NOFF-Juryprijs wordt door een vakjury van film- en internet-professionals gekozen.

 

Beide prijzen worden bekendgemaakt en aan de winnaars uitgereikt op 1 oktober 2009, de laatste vertoningsdag van het Nederlands Film Festival, tijdens de festivaltalkshow onder leiding van Matthijs van Nieuwkerk. Aan beide prijzen is een geldbedrag van € 2.500 verbonden.

 

Wilt u meedoen en Martin Koolhoven, Tim Olihoek en Dana Nechushtan laten zien hoe het wèl moet? Neem dan een kijkje op de pagina van het NOFF op de site van het Nederlands Film Festival. Voor de aanmeldingen tot dusver van dit jaar klik hier.

 

Festival TV is onderdeel van de werkzaamheden van het Nederlands Film Festival. Gedurende het gehele jaar brengt Festival TV de filmliefhebber de nieuwste trailers, interviews, setverslagen en andere audiovisuele reportages. In samenwerking met het Nederlands Film Festival biedt NeerlandsFilmdoek haar lezers deze reportages aan en verschaft ze, ter verdieping, relevante achtergrondinformatie.