web analytics

Column: Zie je morgen bij Rabat in EYE?

Reacties zijn gesloten

Het is gelukt! Er zijn genoeg kaarten verkocht voor de We Want Cinema -vertoning van ‘Rabat’ en dus gaat de voorstelling morgen door. Voor wie het concept even gemist heeft:  met We Want Cinema kun je zelf kiezen welke film je in de bioscoop wil zien, mits je genoeg mensen zo ver krijgt dat ze ook van te voren een kaartje kopen.

Het liefst zou ik uitzoeken wat de doorslag heeft gegeven voor de goede kaartverkoop van ‘Rabat’. Was het de oproep op dit blog (twijfelachtig)? De publicatie van dit blog op Neerlands Filmdoek (iets minder twijfelachtig)? Is het de locatie (kan best)? Hebben de mensena achter We Want Cinema zelf flink gepusht om dit evenement onder de aandacht te krijgen (goed mogelijk)? Of was het toch de oproep van hoofdrolspeler Nasrdin Dchar op Twitter om er morgenavond een feestje van van te maken ? (heeeee!)

Hoe dan ook, ik hoop jullie daar allemaal te zien. Maandag 25 juni, 19.00 uur, EYE, Amsterdam. Kaartje kopen kan ook aan de deur. We gaan natuurlijk voor een volledig uitverkochte zaal.