web analytics

DVD: Aaf (seizoen 2)

Reacties zijn gesloten

Aaf

FILM
RTL bewerkte de afgelopen jaren enkele succesvolle internationale series naar Nederlandse versies. Denk aan Golden Girls, Ik ben gek op Jack en – logischerwijs – Aaf. Waar eerstgenoemde niet aansloeg en de tweede wel een aardig publiek wist te bereiken, is Aaf misschien wel de meest populaire in de rij. De avonturen van de familie onder leiding van de doorgewinterde actrice Annet Malherbe trokken gemiddeld zo’n miljoen kijkers.

Aaf is een lieve, maar strenge moeder, die samen met haar drie kinderen en haar man Ton in huis woont. De drie kinderen kunnen het (bijna) nooit met elkaar vinden en zetten de hele tent dan ook op z’n kop. Haar zus Jacky komt geregeld langs, tot grote ergernis van Ton. Samen met haar zus werkt ze in een telecombedrijf.

Wereldschokkend is ook dit tweede seizoen van Aaf niet. Personages, toon en sfeer zijn identiek aan het eerste seizoen en het tempo ligt nog steeds aangenaam hoog. Annet Malherbe steelt de show als hoofd van het gezin en heeft, net als de rest van de cast, plezier in haar rol. Aaf is een vermakelijk tussendoortje, maar ook niet meer dan dat.

Waardering: ***

BEELD, GELUID & EXTRA’S
De serie, met 10 afleveringen van elk 25 minuten, staat in de originele breedbeeldverhouding anamorf op de DVD. De kwaliteit is goed. Het geluid staat in een degelijke Dolby Digital 2.0 track op de DVD. Extra’s zijn afwezig.

Met dank aan JustBridge Entertainment voor het beschikbaar stellen van deze DVD !