web analytics

Ook Irene Moors en Edo Brunner in nieuwe Loenatik-film

Reacties zijn gesloten

In de film Loenatik, Te Gek! van regisseur Johan Timmers (Vreemd Bloed) en scenarioschrijvers Karen van Holst Pellekaan (Achtste-Groepers Huilen Niet) en Martin van Waardenberg (De Marathon) zijn er bijrollen voor Irene Moors, Edo Brunner (Spijt!), Anneke Blok (Sonny Boy), Eva van der Gucht (Achtste-Groepers Huilen Niet), Sanne Langelaar (GTST), Rogier Philipoom (Lang en Gelukkig), Rutger Vlaming (The Bachelor) en Mark Rietman (De Verbouwing). Irene Moors zal als presentatrice Monique in de film verschijnen. In Loenatik, Te Gek! speelt bijna de gehele originele cast mee waaronder Dick van den Toorn, John Buijsman, Jacqueline Blom, Karen van Holst Pellekaan en Martin van Waardenberg.

Loenatik, Te Gek! gaat over de vijf psychiatrische patiënten De Majoor, Bep Brul, Mevrouw De Haas, Fats en Dokter Doolittle die noodgedwongen terugkeren in de maatschappij. Als hun geliefde zuster Ten Hoeven wordt ontvoerd, komen ze in actie en belanden ze in een gevaarlijk en knettergek avontuur. Loenatik, Te Gek! zal vanafapril 2014 in de bioscopen verschijnen.

Loenatik, Te Gek! wordt geproduceerd door Frans van Gestel en Arnold Heslenfeld van Topkapi Films (Alles is Liefde, Alleen Maar Nette Mensen) en Errol Nayci van The Storytellers Film & T.V. (Loenatik, de Moevie, Iedereen Beroemd), in coproductie met de VPRO en wordt medegefinancierd door het Nederlands Film Fonds, het CoBO-fonds en het Abraham Tuschinski Fonds. De opnames van de film zijn afgelopen week afgerond.