web analytics

Alain Clark zingt titelsong 'Gooische Vrouwen'

Reacties zijn gesloten

Alain Clark verzorgt met ‘Foxy lady’ de titelsong voor de bioscoopfilm Gooische Vrouwen die op 10 maart in de bioscoop verschijnt. Clark schreef het Engelstalige nummer ‘Foxy lady’ speciaal voor de film. Alain Clark over de samenwerking: ‘Na het zien van de film wist ik direct welke richting ik op wilde met het liedje. Net als de film is het nummer dynamisch, ontroerend en feel-good tegelijk. Ik ben er heel blij mee.’

Zanger Alain Clark zette ruim drie jaar geleden zijn eerste schreden op het Engelstalige pad met het album Live it Out. Een gelukkige carrièremove, want deze sound viel bij een groot publiek in de smaak. Hij scoorde zijn eerste hit  met This ain’t gonna work. De grote doorbraak kwam met ‘Father & friend’; een duet met zijn vader.

In 2010 werd dit succes opgevolgd door het succesvolle tweede Engelstalige album Colorblind. De single ‘Foxy Lady  is vanaf 14 februari  verkrijgbaar als download. De opnames van de bijbehorende videoclip vinden plaats in de tweede week van februari. Jeroen Rietbergen componeert de muziek voor de film. Talpa Fictie produceert de film in coproductie met Column Film en Millstreet Films. Independent Films brengt Gooische Vrouwen op 10 maart 2011 uit in de bioscoop.

Bron: Independent Films