web analytics

Bekijk de trailer van ‘Bellicher; Cel’

Reacties zijn gesloten

Twee jaar geleden was de serie Bellicher; de macht van Meneer Miller een groot succes op de publieke omroep. Op 4 oktober verschijnt Bellicher; Cel in de bioscopen. Bekijk hier de trailer.

Hoe bestrijd je iemand die jouw identiteit gebruikt? Michael Bellicher (Daan Schuurmans) is ’s nachts getuige van een raadselachtig auto-ongeluk met fatale afloop. Na te zijn verhoord, wordt hij tot zijn stomme verbazing aangehouden. Waarom is niet duidelijk, maar de politie is ervan overtuigd dat ze hem moeten hebben. Alles wat Michael zegt, lijkt zich tegen hem te keren. Hij wordt overgebracht naar een politiebureau in het Westland, waar hij te maken krijgt met een bizarre aanklacht, twee spijkerharde rechercheurs en een advocate die hem niet gelooft. Michael ontkomt en gaat koortsachtig op zoek naar antwoorden: wie heeft zijn identiteit gestolen en waarom?

De hoofdrol in de film wordt, net als in de serie, gespeeld door Daan Schuurmans. Ook Anna Drijver keert terug. Verder zijn er rollen voor o.a. Huub Stapel, Tim Murkc en Anniek Pheifer. Peter de Baan regisseerde de film naar het gelijknamige boek van Charles den Tex.