web analytics

Carlo Boszhard wacht op filmfonds

Reacties zijn gesloten

Carlo Boszhard zegt dat het wel of niet doorgaan van de TV-Kantine film afhangt van het Filmfonds. “Zonder geld van het Filmfonds zie ik het niet gebeuren,” stelt de 43-jarige acteur en presentator tegenover Novum.

Boszhard heeft grootse plannen voor de film. “Talrijke bekende Nederlandse blockbusters zijn verwerkt tot een grote parodie,” vertelt Boszhard. “Alle favoriete personages zullen acte de présence geven. En niet alleen filmliefhebbers, ook distributeurs zijn op voorhand lyrisch. Het grote afwachten is of we een bijdrage in de kosten kunnen krijgen.”

Voor Boszhard zou de film naar de gelijknamige, succesvolle televisieserie een kroon op zijn werk zijn. “Ik hoef er niet eens aan te verdienen, als we het maar mogen afmaken.” Voorlopig heeft het Filmfonds nog geen aanvraag ontvangen.

Een gedachte over “Carlo Boszhard wacht op filmfonds

  1. Je zou toch denken dat producenten en commercieele partijen hier dan wel geld in willen steken. Juist hierin. En schijnbaar vertrouwd hij het toch ook weer niet zo dat hij er zelf geld in wil investeren.

Reacties zijn gesloten.