web analytics

Cast ‘Alles is Familie’ compleet

Reacties zijn gesloten

Vandaag werd in Amsterdam de cast van Alles is Familie gepresenteerd. Onder anderen Thijs Römer, Martine Bijl en Kees Hulst zullen in de film te zien zijn. Eerder werd al bekend dat Carice van Houten en Willeke Alberti een belangrijke rol in de film spelen.

Ook Jacob Derwig, Tjitske Reidinga, Benja Bruijning, Michiel Romeyn, Remko Vrijdag, Kees van Kooten, Chris Zegers, René van ‘t Hof en Georgina Verbaan gaan een rol vervullen.

Alles is Familie is een officieus vervolg op Alles is Liefde. De film wordt wederom geschreven door Kim van Kooten en geregisseerd door Joram Lürsen.

De film, die eind november in première moet gaan, gaat over leden van één familie die allemaal op het punt staan cruciale keuzes te maken. Zo wil Winnie (Van Houten) een baby, probeert haar man (Römer) dichter bij zijn gevoel te komen, wil zijn broer Charlie (Bruijning) vooral geen verantwoordelijkheid en zwager Dick (Derwig) wil zijn overleden vrouw terug.

De makers noemen Alles is Familie “het vileine zusje van Alles is liefde. Het is opnieuw een romantische komedie, maar met andere personages, dezelfde humor en iets meer pijn”, meldt Nu.nl. Alles is liefde trok in 2007 bijna 1,4 miljoen bezoekers naar de bioscopen.