web analytics

Cast ‘Hartenstraat’ bekend

Reacties zijn gesloten

Onder anderen Bracha van Doesburgh, Marwan Kenzari en Susan Visser spelen de hoofdrollen in het speelfilmdebuut van Sanne Vogel, Hartenstraat.

Hartenstraat, het speelfilmregiedebuut van Sanne Vogel, speelt zich af tegen de achtergrond van de bekende kleurrijke Negen Straatjes in Amsterdam waar iedereen elkaar kent. Een minimaatschappij vol kleurrijke personages van alle leeftijden. In de Hartenstraat woont de gepassioneerde traiteur Daan (Marwan Kenzari), die na de scheiding van zijn vrouw Inge (Stacey Rookhuizen) teleurgesteld is in de liefde maar zielsveel houdt van zijn dochter Saar (Nadia Koetje). De modieuze Katje (Bracha van Doesburgh) heeft een relatie met de ultra hippe Thomas (Benja Bruining) en opent een high fashion winkel in de Hartenstraat. De tegenpolen Daan en Katje vliegen elkaar regelmatig in de haren. Of vinden ze elkaar toch stiekem heel erg leuk?

De opnamen voor Hartenstraat vinden van 8 september tot 8 oktober plaats in de Negen Straatjes in Amsterdam.Hartenstraat zal vanaf 17 april 2014 in een groot aantal Nederlandse bioscopen te zien zijn. Script: Judith Goudsmit. Productie: 2CFILM. 2CFILM is in 2012 opgericht door producenten Edvard van ’t Wout, Robin de Levita, Kees Abrahams en creative producer Bobby Boermans. In 2012 gooiden zij hoge ogen met hun eerste film App. Distributie Hartenstraat: Just Bridge Film Distribution.