web analytics

Daan Schuurmans maakt regiedebuut

Reacties zijn gesloten

Daan Schuurmans maakt binnenkort zijn regiedebuut. De acteur uit onder andere Costa! en Bernhard, Schavuit van Oranje gaat een aflevering van de dramaserie Van God Los regisseren. Ook Erik de Bruyn, Jim Taihuttu en Andre van Duren nemen een aflevering voor hun rekening

Schuurmans regisseert een aflevering over drie vrienden die een plan bedenken om aan geld komen voor hun gezamenlijke droom. Naast Daan Schuurmans regisseren ook Erik de Bruyn (De President), Jim Taihuttu (Rabat), Paula van der Oest (Black Butterflies) en André van Duren (De Bende van Oss) een aflevering van de dramaserie die is geïnspireerd op waargebeurde misdaden. Van God Los is vanaf 1 april iedere zondag om 20.20 uur te zien bij BNN op 3.

Daan Schuurmans: ‘Regisseren is een lang gekoesterde wens die in vervulling gaat. Ik verheug me op het draaien met de ervaren en getalenteerde ploeg mensen die van het eerste seizoen van Van God Los een groot succes hebben gemaakt.’ Daan Schuurmans was onlangs als acteur te zien in de tv-serie Bellicher; de Macht van meneer Miller, de film De Bende van Oss en de serie Bernhard, schavuit van Oranje.

De dramaserie Van God Los vertelt verhalen over criminaliteit binnen de leefwereld van jonge mensen, vanuit het perspectief van de dader en het slachtoffer. De kijker wordt geconfronteerd met misdaden die zijn geïnspireerd op waargebeurde verhalen. Iedere aflevering is een losstaand verhaal met een andere cast en andere makers. In het tweede seizoen spelen ondermeer Yolanthe Sneijder-Cabau, Chris Zegers, Robert de Hoog, Johnny de Mol, Kim Feenstra en Angela Groothuizen. David Lammers, Bram Schouw, Mischa Kamp, Mark de Cloe en Iván López Núñez nemen naast de eerder genoemde regisseurs ook een aflevering voor hun rekening.

Meer info over de serie op vangodlos.bnn.nl en Facebook.

Van God Los wordt in opdracht van BNN geproduceerd door Pupkin Film.