web analytics

De Mol en Maasland in 'Walhalla'

Reacties zijn gesloten

Bridget Maasland, Johnny de Mol en Eva Van der Gucht spelen de hoofdrollen in de nieuwe BNN-serie Walhalla, van de makers van ’t Vrije Schaep. Ook Tosca Niterink (Theo & Thea ) Steyn de Leeuwe (BNN), Jelle de Jong (Vreemd Bloed) en Mariana Aparicio Torres (S1ngle) maken deel uit van de hoofdcast. Ruben Nicolai speelt een terugkerende gastrol in de comedy. De opnames beginnen op zondag 17 oktober en de 12-delige serie zal vanaf 3 januari om 21.15 uur te zien zijn bij BNN op 3.

In Walhalla staan de levens van zes twintigers, die wonen én werken op de Amsterdamse Wallen, centraal. Spil van de serie is de kroeg ‘Walhalla’, gerund door Robin, waar de goeie vrienden regelmatig bij elkaar komen om het leven, de liefde, seks en andere ongemakken te bespreken. Regisseur Job Gosschalk over Walhalla: ‘De scripts van Frank en deze cast zijn een feest om mee te werken. De wallen in Walhalla hebben de romantiek van toen maar de thematiek van deze BNN-comedy is helemaal van nu.’

Walhalla wordt geproduceerd door Endemol en Kemna & Zonen. Job Gosschalk (S1ngle), Pieter van Rijn (Bloedverwanten) en Robert Alberdingk Thijm (scenarist van De Vlaamsche Pot & Waltz) regisseren Walhalla. De scenario’s zijn geschreven door Frank Houtappels (o.a. scenarist van Gooische Vrouwen & ’t Vrije Schaep) in samenwerking met Wim Bax (S1ngle). Maandag 18 oktober is de hele cast van Walhalla op bezoek bij de Madiwodovrijdagshow om 22.50 uur bij BNN/VARA op 3.

Bron: BNN

2 gedachten over “De Mol en Maasland in 'Walhalla'

  1. Ik heb 15 minuten gekeken, was het toen helemaak zat.
    Slecht geacteerd plat en dom.

  2. Het is zo ontzettend niet-grappig! Het zit vol ongeloofwaardige typetjes, er is geen verhaal, er is geen spanningsopbouw, geen humor, geen samenhang.
    Kortom: zo slecht in elkaar geflanst, dat ik benieuwd ben hoe slecht het vanavond weer is en hoe veel verder mijn tenen zich nog kunnen krommen!

Reacties zijn gesloten.