web analytics

Deel oeuvre André Delvaux op DVD

Reacties zijn gesloten

Tussen oktober 2010 en december 2012 staat in het Belgische Filmarchief het unieke œuvre van de Belgische cineast en filmpionier André Delvaux centraal. Zes films worden gerestaureerd en verschijnen op dvd. Een zevende schijf biedt enkele weinig gekende korte films, documentaires en een portret van de cineast.

Delvaux maakte naam met films als De Man die zijn Haar kort liet knippen (1965), Een Vrouw tussen Hond en Wolf (1979) en Benvenuta (1983).

De dvd’s zijn apart te verkrijgen aan de prijs van € 15, maar u kunt ook intekenen op de hele collectie en betaalt dan slechts € 10 per dvd (prijzen voor België). U ontvangt dan om de zes maanden per post een nieuwe titel uit de reeks. Eind 2012 worden de reeds bestaande uitgaven De man die zijn haar kort liet knippen en Rendez-vous à Bray aan de reeks toegevoegd, samen met de bonus dvd.

Intekenen op de Collectie kan enkel via overschrijving van € 60 voor België / € 72 voor het buitenland op rekeningnummer IBAN BE 14 6790 0328 6983  met vermelding COLLECTIE DELVAUX + uw adresgegevens. Voor meer informatie zie: www.filmarchief.be