web analytics

'Dik Trom' boert goed

Reacties zijn gesloten

De film Dik Trom van Arne Toonen, die sinds 24 november in de bioscopen te zien is, blijft volle zalen trekken. Inmiddels heeft de film meer dan een kwart miljoen bezoekers (256.636) getrokken en is daarmee deze kerstperiode de meest succesvolle Nederlandse familiefilm in de bioscoop. Hiermee laat Dik Trom Het Geheim, die vandaag de Gouden Film kreeg uitgereikt, en de nieuwe Mega Mindy-film achter zich.

Als de familie Trom vanuit Dikkedam de kans krijgt om in Dunhoven een eigen restaurant te beginnen, is dat wel even wennen. Want in tegenstelling tot de bewoners van Dikkedam, die allemaal van lekker en veel eten houden, zijn de Dunhovenaren vooral met hun lijn bezig. Maar Dik en zijn familie laten zich niet kennen. Op hilarische, ontroerende en doortastende wijze weten ze ieders hart te winnen.

Dinsdag 14 december ontvingen de makers de Gouden Film voor meer dan 100.000 bezoekers. Dik Trom is nog te zien in 113 zalen door heel Nederland.

Een gedachte over “'Dik Trom' boert goed

  1. Dat had ik eerlijk gezegd toch niet verwacht van zo’n redelijk gelikte film. Maar misschien is ‘ie wel echt goed. Ik moet ‘m nog zien. De trailer zag er naast gelikt namelijk best grappig uit.

Reacties zijn gesloten.