web analytics

‘Dokter Deen’ blijkt kijkcijferhit

Reacties zijn gesloten

Vorige week trok de eerste aflevering van de nieuwe dramaserie Dokter Deen al ruim 2,3 miljoen kijkers, de tweede aflevering deed het met 2,23 miljoen volgers niet veel slechter. De serie is hiermee het best bekeken programma ooit van omroep MAX, meldt Mediacourant.nl. Slechts één dramaserie trekt bij de publieke omroep nóg meer kijkers: ‘t Schaep met de 5 pooten van de KRO. Die reeks keert dit jaar nog terug op tv.

Monique van de Ven speelt de huisarts Maria Deen, die naast haar werkzaamheden als arts nog veel meer betekent voor de inwoners van het eiland. Zij heeft een praktijk aan huis, met een apotheek en een kleine operatiekamer waar zij kleine ingrepen kan uitvoeren.

Het leven op het eiland is een unieke wereld, totaal anders dan het leven op het vasteland.  Maria Deen is de rots in de branding waar de eilandbewoners en bezoekers voor raad en daad naar toe gaan. Maria komt vaak voor moeilijke keuzes te staan. Voor noodgevallen is er aan de wal een helikopter, maar die is niet altijd op tijd of kan helemaal niet komen. Maria moet dan ook regelmatig alles doen wat in haar macht ligt om levens te redden.

Dokter Deen is elke maandagavond te zien op Nederland 1 rond de klok van 22.10 uur.

2 gedachten over “‘Dokter Deen’ blijkt kijkcijferhit

  1. ik begrijp niet dat 2012
    nog zo,n trutige serie word uitgezonden
    mev van de ven en hr de vries heb ik heel hoog maar dit kan toch niet meer

  2. super mooie serie kan nooit wachten op maandag avond!
    ik ben het totaal niet eens met robijn, ze zouden veel meer van deze series moeten maken!!

Reacties zijn gesloten.