web analytics

DVD 'Terug naar de Kust' is Goud

Reacties zijn gesloten

Nog voor de officiële releasedatum van de DVD, heeft de uitgave van Terug naar de Kust al de Gouden status bereikt. Al meer dan 50.000 mensen bestelden een exemplaar. Hoofdrolspeelster Linda de Mol nam vandaag de Gouden DVD in ontvangst.

Terug naar de Kust is een psychologische thriller naar het gelijknamige boek van Saskia Noort. Will Koopman (Unit 13, Gooische Vrouwen) regisseerde de film. Naast Linda de Mol speelden Ariane Schluter, Pierre Bokma, Huub Stapel en Daan Schuurmans een belangrijke rol. In de bioscopen trok de film iets meer dan 355.000 bezoekers.

Naast een DVD is er ook een Blu-Ray versie van de film te koop (distributie E1 Entertainment).

2 gedachten over “DVD 'Terug naar de Kust' is Goud

  1. Ik kan mij uiteraard vergissen, maar is er geen 2-dvd in het vooruitzicht gesteld van “Terug naar de kust”, met ook “The Making of…”? In de winkel wist men mij daarover niets te vertellen. Wellicht dat de deskundigen van http://www.neerlandsfilmdoek.nl helderheid kunnen verschaffen?

  2. Heb daar een paar weken geleden nog navraag voor gedaan bij de distributeur, maar er komt enkel een 1-disc DVD en een Blu-Ray (ook zonder extra’s).

Reacties zijn gesloten.