web analytics

‘Feuten 3’ in premiere tijdens Amsterdam Series Weekend

Reacties zijn gesloten

Op vrijdagavond 24 mei is tijdens het eerste Amsterdam Series Weekend het volledige gloednieuwe seizoen van de bekende BNN-serie Feuten te zien. In een marathonvertoning van ruim vier uur worden alle tien afleveringen achter elkaar vertoond. De marathon van Feuten start om 22.30 uur en maakt deel uit van de eerste marathonnacht van Amsterdam Series Weekend. Diezelfde avond en nacht zijn ook het volledige eerste seizoen van Homeland (vanaf 23.00 uur, 660 minuten) en de Nederlandse successerie Overspel (vanaf 23.00 uur, 600 minuten) achter elkaar te zien. Op zaterdag is ook de volledige gloednieuwe allereerste serie van Sundance Channel te zien: Rectify (vanaf 9.30 uur, 360 minuten)

Op het programma van Amsterdam Series Weekend staan verder onder andere de televisieseries Borgen, Breaking Bad, Profugos, Wallander, Girls, The Newsroom, Game of Thrones, Unsere Műtter Unsere Väter en Falling Skies.

In dit derde seizoen van de dramaserie over het studentencorps van HSC Mercurius staat Bram Wagtmans op het punt zijn spullen te pakken en studentenhuis Ithaka te verruilen voor het echte hardwerkende bestaan. Voor een succesvolle start zal hij zich echter tegen zijn oude vrienden moeten keren. Naast Manuel Broekman, Hanna Verboom en Tim Murck maken ook Victoria Koblenko en Robert de Hoog hun opwachting in het nieuwe seizoen dat vanaf 26 augustus op Nederland 3 te zien is. Feuten wordt geproduceerd door Pupkin Film.

Amsterdam Series Weekend vindt van 24 tot en met 26 mei plaats in het Ketelhuis, het MC-theater en in een speciaal gecreëerde huiskamer in de Openbare Verlichting: de UPC Living Room. Deze huiskamer vormt het hart van het festival waar bezoekers onder het genot van een drankje op banken neerploffen en met hun benen omhoog een keuze maken uit het uitgebreide aanbod van on demand-series.

Amsterdam Series Weekend is een initiatief van Stichting Amsterdam Film Week en is het eerste festival in Nederland dat zich uitsluitend richt op tv-series.

Voor kaartverkoop en het programma: www.amsterdamseriesweekend.com.