web analytics

Filmfonds steunt drie nieuwe films

Reacties zijn gesloten

Het Filmfonds investeert in drie nieuwe speelfilms:

LOENATIK, DE REUNIE krijgt € 260.000 realiseringsbijdrage.
Regie: Johan Timmers Scenario: Karen van Holst Pellekaan, Martin van Waardenberg Productie: Topkapi Films en The Storytellers Film & TV
Genre: Comedy / Familiefilm
Logline: De vijf psychiatrische patiënten uit Loenatik zijn noodgedwongen terug in de maatschappij, en zonder hen is de werkloze zuster Ten Hoeven depressief. Wanneer de gekken vernemen dat de zuster ontvoerd is, komen ze gezamenlijk in actie. Na een uitbundige, gevaarlijke en knettergekke zoektocht vinden ze hun geliefde zuster terug en blijkt er achter dit ontvoeringsmysterie een ongelooflijk verhaal te zitten.

SPIJT krijgt € 450.000 realiseringsbijdrage.
Regie: Dave Schram Scenario: Maria Peters, Dick van den Heuvel (gebaseerd op het gelijknamige boek van Carry Slee) Productie: Shooting Star Filmcompany
Genre: Jeugdfilm
Logline: David zit in de klas bij de dikke Jochem die gepest wordt. Hoewel David steeds meer in opstand komt tegen het gepest is het nog maar de vraag of de hulp op tijd is.

TUSSEN 10.00 EN 12.00 krijgt € 350.000 realiseringsbijdrage.
Regie en scenario: Peter Hoogendoorn Productie: Phanta Vision Development en Keren Cogan Films
Genre: Drama
Logline: In het aanzien des doods zit het leven vol van futiliteiten. Futiliteiten die onze eigen perceptie van tijd kleurt. De tijd die voorbijgaat, die geleefd is en ervaren wordt. Tijd stopt voor niemand, is onomkeerbaar en kan tergend langzaam gaan.

Reacties zijn gesloten.