web analytics

Foto’s Houwers ‘Als je verliefd wordt …’

Reacties zijn gesloten

Na een aanlooptijd van ruim anderhalf jaar gaat begin februari eindelijk de nieuwe film van producent Rob Houwer in première. De romantische Als je verliefd wordt … – voorheen Stiletto’s – is vanaf 9 februari te zien in de Nederlandse bioscopen.

Dertiger Benjamin (Bas Muijs) runt als CEO het grote overslagbedrijf in de Amsterdamse haven dat eigendom is van zijn superrijke vrouw Marilou. Op een avond valt Benjamin als een blok voor de fascinerende jonge vrouw Patty (Faya Lourens), zonder te weten dat ze in de kantine van zijn bedrijf werkzaam is. Om haar hart te veroveren ziet hij maar één mogelijkheid: in zijn eigen bedrijf undercover aan de slag te gaan als vrachtwagenchauffeur.

De hoofdrollen in Als je verliefd wordt … worden gespeeld door Fajah Lourens, Bas Muijs, Elle van Rijn en Casper van Bohemen. De film werd geregisseerd door Hans Scheepmaker. De trailer is nog niet beschikbaar, maar bekijk hieronder alvast een paar stills uit de film.

Een gedachte over “Foto’s Houwers ‘Als je verliefd wordt …’

  1. gewoon gejat dit is een remake van hoge hakken echte liefde met rijk de gooier en monique van de ven verhaal is exact hetzelfde

Reacties zijn gesloten.