web analytics

Gezocht: Stevige kinderen voor vrolijke jeugdserie 'Doctor Cheezy'

Reacties zijn gesloten

Martha Mojet Kindercasting is, samen met Pupkin Film en regisseuse Margien Rogaar, op zoek naar vier kinderen van ongeveer negen tot twaalf jaar oud voor de hoofdrollen in de nieuwe vrolijke avonturenserie ‘Doctor Cheezy’.

Benjy, zijn halfbroertje Liewe, Faris en Tala zijn te zwaar en worden door hun ouders naar een dieetkamp op één van de Waddeneilanden gestuurd. Ze vinden het er vreselijk en breken uit, op weg naar hamburgertent ‘Doctor Cheezy’ om lekker te kunnen eten. Onderweg maken de kinderen allerlei spannende avonturen mee waardoor ze naar elkaar toe groeien. In het begin zijn de kinderen nog erg op zich zelf en soms eenzaam, aan het eind van het verhaal hebben ze elkaar gevonden.

Voor de rollen van Benjy, Liewe, Faris en Tala zoekt men gekleurde en witte kinderen met overgewicht. Kinderen van wie je echt gelooft dat ze door hun ouders naar een dieetkamp gestuurd zouden kunnen worden.

Ken je een kind dat bij één van deze rollen zou kunnen passen? Wil je meer weten? Kijk dan op www.marthamojet.nl of mail naar info@marthamojet.nl. ‘Doctor Cheezy’ wordt uitgezonden door de VPRO op ZAPP. De serie wordt geregisseerd door Margien Rogaar en geproduceerd door Pupkin Film.

Bron: Oene Kummer / Matha Mojet Kindercasting