web analytics

Gouden Film voor ‘Old Stars’ en ‘Body Language’

Reacties zijn gesloten

Het was al een dag of twee bekend, maar inmiddels hebben de officiële uitreikingen ook plaatsgevonden – All Stars 2: Old Stars en Body Language hebben de Gouden Film status bereikt. Beide films trokken sinds hun release meer dan 100.000 bezoekers.

De cast van Old Stars werd gisteren verrast tijdens de wedstrijd Ajax – Feyenoord. Thomas Acda, Daniël Boissevain en Danny de Munk kregen uit handen van het Nederlands Film Festival de Award uitgereikt in Amsterdam ArenA. De cast  en regisseur van Body Language namen de Gouden Film vanavond in ontvangst in een Amsterdamse bioscoop. Beide films draaien nog volop in de Nederlandse bioscopen.

De Gouden Film, Platina Film en Diamanten Film, worden door het Nederlands Film Festival en het Nederlands Filmfonds toegekend wanneer er voor een Nederlandse film tijdens de roulatie respectievelijk 100.000, 400.000 en 1.000.000 bioscoopkaartjes zijn verkocht. De Kristallen Film wordt uitgereikt aan Nederlandse documentaires die 10.000 bioscoopbezoekers hebben getrokken.