web analytics

Help Eddy en krijg een film!

Reacties zijn gesloten

Eddy Terstall, één van Nederlands bekendste filmmakers, heeft één grote passie: films maken. Op dit moment is hij druk bezig om zijn nieuwe film Deal te realiseren, het liefst nog deze zomer. Het geld dat hiervoor nodig is wil hij bij elkaar krijgen door middel van crowdfunding. Alle film-liefhebbers van Nederland kunnen financieel bijdragen aan de nieuwe film.  Maar Eddy stelt daar graag wat tegenover: Eddy’s TwitFlicks.

Eddy’s TwitFlicks is een spontane actie waarbij alle filmliefhebbers van Nederland met één simpele Tweet en een donatie naar keuze mee kunnen helpen aan de realisatie van de nieuwe film van Eddy Terstall. Als dank voor jouw donatie maakt Eddy een filmpje waarvoor jij als donateur het idee hebt bedacht.

  • Jij twittert Eddy een filmidee van max. 90 tekens. Daarnaast doneer je een geldbedrag van minimaal 10,- .
  • Eddy maakt van jouw tweet een scenario en vervolgens een film, nou ja…een mini minifilmpje. Jouw tweet wordt een “twitflick”.
  • De grootte van je donatie bepaalt de lengte van je film. Doneer je 10 euro dan krijg je een filmpje van 10 seconden, voor 20 euro krijg je 20 seconden…Doneer je 60 euro of meer, dan krijg je een filmpje van een minuut.
  • In Eddy’s To Do List kun je zien wanneer jouw film aan de beurt is. Is jouw film af dan wordt ie direct geplaatst op deze site, en op jouw verzoek op Facebook.
  • Alle donaties gaan naar het budget voor Eddy’s nieuwe film.
  • Meedoen? Stuur een tweet naar Eddy!

Bron: eddystwitflicks.nl