web analytics

Kooijman en Van Lexmond in ‘Toscaanse Bruiloft’

Reacties zijn gesloten

Lieke van Lexmond en Jan Kooijman spelen de hoofdrollen in de film Toscaanse Bruiloft van Johan Nijenhuis. De film is het vervolg op zijn succesvolle film Verliefd op Ibiza. André Rieu verzorgt de filmmuziek.

Naast Kooijman en Van Lexmond spelen ook Matteo van der Grijn,  Diederik Ebbinge en Ruud Feltkamp een rol. Carolien Spoor en Sophie van Oers spelen, net als Van Lexmond, een bruid. Verder zijn Ernst Daniel Smid, Simone Kleinsma, Medi Broekman, Dirk Zeelenberg en Martine Sandifort van de partij.

In een luxe vrijstaand landhuis in het zonovergoten Italië runt Sanne samen met haar vader en moeder de weddingplannerij Casa Matrimonio. Het landgoed ligt in Toscane. Deze schitterende streek is de ideale plek om je droombruiloft te vieren.  In Casa Matrimonio komen gasten bij elkaar om het leven en de liefde te vieren. Een Toscaanse Bruiloft vormt voor alle gasten het hoogtepunt van hun verblijf. Voor sommigen is het landgoed bekend terrein en zij komen er wel heel graag. Want trouwen doe je immers maar … twee keer …

De opnames vinden plaats van 1 juni t/m 14 juli. Toscaanse bruiloft draait vanaf 30 januari 2014 in de bioscoop.