web analytics

Limburgse horror ‘Omega’ 7 december in premiere

Reacties zijn gesloten

De Limburgse horrorfilm Omega beleeft haar wereldpremière op vrijdag 7 december in het Royal theater te Heerlen. Met een budget van slechts vijftien duizend euro en na een draaiperiode van drie jaar is het resultaat eindelijk te bewonderen op het witte doek. Afgelopen weekend werd de officiële trailer gelanceerd.

Omega vertelt het verhaal van een welgestelde familie in Heerlen die verstrikt in intriges welke allen met de mijngeschiedenis rondom Heerlen te maken hebben. Lukt het hen zich te ontdoen van alle verwikkelingen en het zwaar weer waarin men beland is?

De film werd geregisseerd door Patrick Haagmans, die kon rekenen op de steun van vele vrijwilligers, de gemeente Heerlen en vele sponsors. Het budget bedroeg slechts vijftien duizend euro. Nelly Frijda (Flodder, De Stilte rond Christine M.) en de Schinveldse zanger Martin Hurkens verleenden hun medewerking aan het project.

De besloten première van ‘Omega’ vindt plaats op 7 december in het Heerlense Royal theater, de publieke première op 15 december in de Service Bioscoop te Echt.