web analytics

Najib Amhali is Dino Valentino

Reacties zijn gesloten

Najib Amhali gaat de hoofdrol vertolken in de romantische komedie Valentino. In de film doet Najibs personage zich voor als de Italiaanse autoverkoper Dino Valentino om indruk te maken op de vrouw van zijn dromen, maar hij raakt totaal verstrikt in zijn eigen leugens. Het is voor Najib zijn eerste hoofdrol in een speelfilm en hij geeft zijn fans de mogelijkheid dit proces met hem te delen, door als Associate Producer aan de film Valentino mee te werken.

Valentino (39) is een succesvolle Italiaanse Maserati-verkoper en heeft een relatie met Monique, de dochter van zijn baas. Hij staat op het punt promotie te maken en met zijn grote liefde te trouwen. Maar Valentino heeft één probleem; hij is namelijk geen Italiaan!  Als zijn vader een hartaanval krijgt, doet hij een emotioneel beroep op zijn zoon. Valentino stemt in, maar al snel dreigt zijn promotie tot directeur hierdoor volledig in het water te vallen. En erger nog; door alle smoezen begint Monique te twijfelen aan zijn liefde. Om de vrouw van zijn dromen te behouden, zal Valentino zijn Italiaanse masker af moeten zetten.

Najib Amhali over zijn rol als ‘Italiaan’ Valentino: “Toen producent Lemming Film mij benaderde voor deze rol, wist ik dat deze rol mij op het lijf geschreven was.  Want als je aan een romantische,  charmante Italiaan denkt, dan denk je natuurlijk meteen aan mij. De opnames van Valentino starten over twee maanden, maar de afgelopen weken heb ik al diverse tips gekregen van echte Italianen over o.a. Italiaanse passie, temperament en muziek. Dit is allemaal gefilmd en exclusief voor de Associate Producers van Valentino te bekijken op de website.”

Fans van Najib en filmliefhebbers kunnen zich opgeven om als Associate Producer aan de film Valentinomee te werken. Zij krijgen zo de kans om van het begin tot het eind de productie te volgen en Najib te steunen. Bovendien krijgen deze Associate Producers (net als echte filmproducers) diverse rewards,waaronder een gesigneerde DVD, een sneak-preview van de film en de kans een wedstrijdje te karten tegen Najib Amhali en Tim Coronel. Op de site: www.valentinodefilm.nl staat meer    informatie over hoe men Associate Producer kan worden van Valentino.  Bekijk hier alvast de oproep van Najib http://youtu.be/Y2tt1h-HhXc

De regie van Valentino is in handen van Remy van Heugten, bekend van    televisie series als Hoe Overleef Ik…?, Van God Los en Feuten. De opnames zullen deze zomer plaats vinden. Valentino wordt geproduceerd door Lemming Film en Launch Works in coproductie met de    VARA en wordt uitgebracht door A-Film Distributie. De film wordt onder    andere gefinancierd door het Nederlands Fonds voor de Film en het CoBO Fonds. Valentino is vanaf 31 januari 2013 te zien in de Nederlandse bioscoop.