web analytics

Nederlands Film Festival on tour

Reacties zijn gesloten

NFF on Tour vanaf 2 oktober te zien in het hele land

Het Nederlands Film festival viert zijn dertig jarig jubileum en gaat het land in! Direct nadat de laatste Nederlandse films van de Utrechtse filmdoeken verdwijnen komt het festival met een speciale tour naar uw stad. In deze tour wordt je een indringende speelfilm, een meeslepende documentaire en twee korte films aangeboden.

In je eigen bioscoop of filmtheater kun je het Nederlands Film Festival beleven met de speelfilm Schemer met in de hoofdrol o.a. Gouden Kalf winnaar Robert de Hoog, Matthijs van de Sande Bakhuyzen en Gaite Jansen (Lover of Loser). De documentaire Leugen zorgt naast een intrigerend verhaal voor onverwachte muzikale verrassingen. Verder twee korte films uit de nieuwe serie van NTR (voorheen NPS) Kort. Ook NTR KORT viert een jubileum: in 2010 verschijnt de tiende editie en zal de honderdste korte film in première gaan.

Dit bijzondere filmprogramma is te zien in ruim twintig bioscopen en filmtheaters in het land en wordt je aangeboden voor de speciale prijs van € 15,-. De kaarten kun je bestellen en of kopen bij de desbetreffende theaters. Kijk voor meer informatie op de website van het gewenste theater of op www.cinemadelicatessen.nl.

NFF on Tour is een initiatief van het Nederlands Film Festival in samenwerking met Cinema Delicatessen, CinemaNet en Independent.

Stad Theater Datum
Apeldoorn
Amsterdam
Amsterdam
Arnhem
Breda
Delft
Den Bosch
Den Haag
Deventer
Eindhoven
Enschede
Haarlem
Hilversum
Groningen
Leeuwarden
Maastricht
Rotterdam
Rotterdam
Tilburg
Zaandam
Zwolle
Gigant
Tuschinski
Ketelhuis
Focus
Chasse
MustSee
Verkadefabriek
Filmhuis Den Haag
De Keizer
Plaza Futura
Concordia Cinema
Filmschuur
Filmtheater
Pathé
Filmhuis
Lumiere
Schouwburgplein
Lantaarn-Venster
MustSee
Pathé
Fraterhuis
3/10
3/10
3/10
2/10
3/10
3/10
3/10
3/10
3/10
3/10
10/10
10/10
3/10
3/10
3/10
3/10
3/10
3/10
3/10
3/10
3/10