web analytics

Nederlandse versie ‘Cheers’ op komst

Reacties zijn gesloten

Eind april zendt SBS6 een nieuwe Nederlandse komedie uit, gebaseerd op de Amerikaanse serie Cheers. De serie draagt de naam Bar Gezellig en de hoofdrollen worden gespeeld door Bastiaan Ragas en Anne-Mieke Ruyten. Ook Hugo Konings, Mark Scholten, Dick van den Toon en Sytske van der Ster zijn in de serie te zien.

Bastiaan Ragas is Barry Konings, een notoire rokkenjager en tevens oud profvoetballer. Samen met vaste serveerster van het eerste uur Cindy, vertolkt door Anne-Mieke Ruyten, zorgen ze voor hun stamgasten. Cindy is ‘one of the guys’ en jaagt met haar scherpe grappen stamgasten Lou en Niek vaak op de kast. Postbode Niek (Hugo Konings), is samen met Lou (Mark Scholten) onderdeel van het meubilair van Bar Gezellig.

Barry wordt in het gareel gehouden door zijn oude Coach, gespeeld door Dick van den Toorn, die hem nu helpt bij het uitbaten van zijn bar. Als laatste personeelslid is er nog Helene, gespeeld door Sytske van der Ster. Deze wat nuffige dame, die zichzelf beter vindt dan iedereen en continue de discussie aangaat, wil diep in haar hart maar één ding: Barry.

In Amerika werden van Cheers 273 afleveringen gemaakt.