web analytics

Nicolette Kluijver maakt acteerdebuut

Reacties zijn gesloten

Nicolette Kluijver maakt haar acteerdebuut in Van God Los, de dramaserie die is geïnspireerd op waar gebeurde misdaden. De BNN-presentatrice speelt het lesbische meisje Janey, een grote rol in één van de afleveringen van de serie. Eerder werd al bekend gemaakt dat er in andere afleveringen hoofdrollen zijn weggelegd voor Johnny de Mol, Chris Zegers, Kim Feenstra, Ruben van der Meer, Robert de Hoog, Teun Kuilboer, Kempi, Yolanthe Sneijder-Cabau, Angela Groothuizen, Jack Wouterse en Renée Soutendijk. Van God Los is vanaf 1 april iedere zondag om 20.20 uur te zien bij BNN op 3.

Nicolette: ‘Voor het eerst acteren en dan meteen in zo’n ijzersterke serie. Heel spannend en een enorme uitdaging. Zeker omdat ik de eerste repetitiedag meteen een liefdevolle filmzoen moest oefenen. Ik ben nu druk aan het repeteren met de geweldige cast en crew en word als broekie warm ontvangen!’

De BNN-dramaserie Van God Los brengt gewelddadige misdrijven gevaarlijk dichtbij. Hoe raakte het slachtoffer verzeild op de onheilsplek? Waarom kruisten de paden van de betrokkenen? En hoe komt iemand tot zo’n verschrikkelijke daad? Van God Los vertelt verhalen over criminaliteit binnen de leefwereld van jonge mensen, vanuit het perspectief van de dader en het slachtoffer. De kijker wordt geconfronteerd met misdaden die zijn geïnspireerd op waargebeurde verhalen. Iedere aflevering is een op zichzelf staand verhaal met een andere cast en van verschillende makers. Meer info over de serie op vangodlos.bnn.nl en Facebook.

Van God Los wordt in opdracht van BNN geproduceerd door Pupkin Film.