web analytics

Ook bovennatuurlijke thriller voor Verhoeven

Reacties zijn gesloten

Regisseur Paul Verhoeven gaat de bovennatuurlijke thriller Eternal regisseren. Dat meldt entertainmentblad Variety vrijdag op zijn website. Het is de bedoeling dat de film medio volgend jaar wordt opgenomen in San Francisco.

De thriller vertelt over een getrouwde alcoholist die vreemd gaat. Maar langzaam maar zeker komt hij er achter dat de vrouw met wie hij dat gedaan heeft een succubus is, een demon die zich voedt met zijn energie. Hoofdrolspelers zijn nog niet bekend.

Het is het vierde project dat de 72-jarige filmmaker in korte tijd aankondigt. In augustus meldde Verhoeven dat hij samen met producent San Fu Maltha bezig is aan een nieuwe verfilming van het boek De stille kracht van Louis Couperus. Ook wordt de Nederlander genoemd als regisseur voor The Surrogate, een thriller over een koppel dat er achter komt dat de studente die zij als draagmoeder hebben gevraagd psychopatisch is. De NOS meldde eerder deze week dat Verhoeven daarnaast een film noir voorbereidt over het drugsgeweld in Mexico.

De laatste productie die de regisseur maakte, was de oorlogsthriller Zwartboek uit 2006. Sindsdien werd zijn naam aan diverse projecten verbonden, maar deze liepen allemaal spaak.

Bron: ANP