web analytics

Ook Schuurman en Maassen in ‘Charlie’

Reacties zijn gesloten

Vandaag zijn de opnamen gestart voor de tiendelige dramaserie Charlie van de AVRO. Nadat eerder al bekend werd gemaakt dat Halina Reijn de hoofdrol in de film zou vertolken, zijn nu ook andere castleden bekend gemaakt.

Naast Reijn zullen ook Katja Schuurman (Interview), Theo Maassen (TBS), Nasrdin Dchar (Rabat), Benja Bruining (Alles Is Familie) en Ellis van den Brink (Pleidooi) hun opwachting maken in de serie.

Charlie (gespeeld door Reijn) leeft twee levens. Als verpleegster werkt ze op de spoedeisende hulp in een grootstedelijk ziekenhuis en wordt door zowel collega als patiënt gerespecteerd, maar ook gevreesd vanwege haar bijtende humor en antiautoritaire houding. In haar andere leven is Charlie drugsverslaafd. Ze steelt medicijnen van het ziekenhuis en liegt tegen iedereen om haar geheim te bewaren. Zij probeert haar twee levens in balans te houden, maar al snel dreigt de opeenstapeling van leugens al snel uit de hand te lopen.

De serie is vanaf 11 maart 2013 te zien op Nederland 3. De regie ligt in handen van Frank Krom, Pieter van Rijn en Job Gosschalk