web analytics

Ook Vlaanderen valt voor New Kids

Reacties zijn gesloten

New Kids Turbo! doet ook in Vlaanderen goede zaken. De film, die in Nederland al meer dan 1 miljoen bezoekers trok, is in Vlaanderen inmiddels meer dan 100.000 keer bezocht. Het is lang geleden dat een Nederlandse film het zo goed deed in de Vlaamse bioscopen. Het aantal prints waarmee de film draait is inmiddels van zeven opgelopen naar ruim twintig.

De crisis heeft toegeslagen. Ook de hangjongeren Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie en Barrie in het Brabantse dorpje Maaskantje zijn door misverstanden hun banen kwijtgeraakt. Zelfs nog erger, hun uitkeringen zijn stopgezet. Met slechts één logische oplossing, nergens meer voor betalen, loopt alles uit de hand.

In 2007 begon New Kids met korte internetfilmpjes. Twee jaar later kregen de heren hun eigen serie bij de TV zender Comedy Central. Door het grote succes van de serie zijn Steffen Haars, Flip van der Kuil, Huub Smit, Tim Haars en Wesley van Gaalen als New Kids bij het brede publiek doorgebroken. Met de Eyeworks speelfilm New Kids Turbo kwam voor het vijftal een droom uit.