web analytics

Opnamen nieuwe Sintfilm van start

Reacties zijn gesloten

Na met succes drie eerdere Sinterklaasfilms in de bioscopen te hebben gebracht, komen regisseur Martijn van Nellestijn en producent Erik-Jan Slot later dit jaar met een vierde Sinterklaasproductie. De opnamen voor de film, die Sinterklaas en het Raadsel van 5 December zal gaan heten, starten eind mei.

Producent Erik-Jan Slot; “Wij hebben gemerkt dat onze doelgroep zich elk jaar weer verheugt op een nieuwe Sinterklaasfilm. Je zou kunnen zeggen dat het een onderdeel van de Sinterklaastraditie is geworden en wij zetten dit dan ook met veel enthousiasme voort”.

In de vierde bioscoopfilm van SRSP Films vallen Sinterklaas en Tante Til in de handen van de gemene Dr. Brein en haar handlangers Joris en Boris. Het lijkt erop dat dit jaar de kinderen niets in hun schoentje krijgen en dat de Zwarte Pieten allemaal in de gevangenis belanden. In dit nieuwe avontuur wordt het een race tegen de klok om Pakjesavond te redden.

Dit jaar neemt het avontuur een spannende wending. Regisseur Martijn van Nellestijn licht toe; “Nadat we gefilmd hebben in onder andere Curaçao, Cyprus en Spanje, gaan we voor dit avontuur samen met ESA/ESTEC de ruimte opzoeken”.

In de film zien we weer veel bekende gezichten, waaronder Wim Rijken, Pamela Teves, Martine van Os, Inge Ipenburg, Frans Bauer, Hetty Heyting, Martijn van Nellestijn, Richard de Ruijter, Gerard Joling en Coole Piet Diego.

De vorige drie Sinterklaasfilms waren een groot succes. Zo behaalden alle films een plek in de top 10 van de best bezochte Nederlandse Bioscoopfilms.

Een gedachte over “Opnamen nieuwe Sintfilm van start

Reacties zijn gesloten.