web analytics

Opnamen Sinterklaasfilm van start

Reacties zijn gesloten

Met de zomer op komst zijn de meeste mensen nog niet bezig met chocoladeletters en strooigoed, maar voor de makers van de bioscoophits Sinterklaas en de verdwenen Pakjesboot en Het Geheim van het grote Boek is de Sinterklaastijd al wel in volle gang, meldt distributeur E1 Entertainment. Zij zijn weer bij elkaar gekomen om ook dit jaar een spannend Sinterklaasavontuur te maken voor heel de familie. Regisseur Martijn van Nellestijn heeft zojuist de voorlopige titel van de nieuwe bioscoopfilm bekend gemaakt: Sinterklaas en het Pakjesmysterie.

In de derde bioscoopfilm van SRSP Films keert weer een aantal oude bekenden terug. Al eerder hebben Pamela Teves en Inge Ipenburg aangegeven dat ze hopen op een terugkeer van hun karakters en ze zitten er inderdaad weer in. Net als onder anderen Gerard Joling, Pierre Kartner, Hetty Heyting, Joep Sertons en natuurlijk Sinterklaas zelf.

Op de vraag of er al wat meer verklapt kan worden over de film antwoord producent Erik-Jan Slot: “De film wordt nog aangevuld met een aantal heel verrassende namen, in totaal staan er ruim twintig bekende Nederlanders gepland om hun opwachting te maken. Het belooft weer een echt spannend Sinterklaasverhaal te worden, dat dit keer draait om de noodlanding van de Sinterklaas Pakjes-Boeing.”

Regisseur Martijn van Nellestijn en producent Erik-Jan Slot scoorde met de twee eerdere Sinterklaasfilms enorm hoge resultaten. Beide films kwamen in de top 5 van best bezochte Nederlandse films van het jaar. De Verdwenen Pakjesboot was zelfs de best bezochte Nederlandse kinder- en familiefilm van 2009.

De opnames van Sinterklaas en het Pakjesmysterie starten op 12 juni. De film wordt vanaf 13 oktober 2010 in de bioscopen verwacht.

Een gedachte over “Opnamen Sinterklaasfilm van start

  1. Ik kijk uit naar de volgende lawine van nichten humor en smakeloosheid die over tere kinderzieltjes wordt uitgestort.

Reacties zijn gesloten.