web analytics

Opnames ‘Ibiza’ starten in april

Reacties zijn gesloten

In april beginnen op het gelijknamige Spaanse eiland de opnames van de film Ibiza, een romantische sterren-ensemblefilm van Johan Nijenhuis en Klaas de Jong.  Het oorspronkelijk scenario is van Tijs van Marle en Annelou Verboon. De eerste ideeën ontstonden in het voorjaar. In de afgelopen maanden zijn alle verhaallijnen verder uitgewerkt. De pre-productie met onder andere de invulling van de hoofdrollen is in volle gang. De producenten zijn Klaas de Jong, Johan Nijenhuis en Bernard Tulp.

Het entertainmentbedrijf Cloud 9 Music, onderdeel van Armada Music – het bedrijf van Armin van Buuren -, zal haar expertise inzetten aangaande hun kennis van Ibiza in het algemeen en de locaties van clubs in het bijzonder. Ook zullen zij de score en de titelsong verzorgen. Bovendien zullen hun meest succesvolle dj’s van het moment hun talent  inzetten. Armin van Buuren is enthousiast over zijn rol in de film. De film is een co-productie met de TROS.

“Ibiza is heet. Niet alleen door de zon. Het eiland werkte eerst als een magneet op hippies. Daarna volgde de dance-scene. Nu heeft de beau monde het eiland ontdekt en vinden BN-ers en topvoetballers er hun stek. Het is daarmee een prachtige arena geworden voor een film met verschillende verhaallijnen. Het wordt een grote film, waarin de hoofdpersonen tussen de 20 en 40 jaar zijn en van alles het grootste willen: De grootste liefde op het mooiste dansfeest met  de vetste  DJ. En als toppunt van geluk het meest  ultieme huwelijk in het meest prestigieuze penthouse.  Pas dan ben je echt gelukkig!,” aldus regisseur Johan Nijenhuis.